Георги Иванов утре определя групата срещу "смърфовете"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
18:27 / 08.08.2013
906
Тренировка и възстановяване проведоха днес футболистите на "Черно море". Отборът е в пълен състав за съботния мач от "А" група срещу "Локомотив" (Пд), който е от 18 ч. на стадион "Тича". За петък старши треньорът на "моряците" предвижда 1 занимание, след което качва отборът на лагер преди сблъсъка със "смърфовете". На него спецът ще определи и групата за домакинството.

Благоевградският рефер Христо Ристосков бе определен от БФС за главен съдия на двубоя от 4-ия кръг на "Тича". Негови помощници ще са Николай Марков и Николай Христов. За четвърти арбитър бе назначен Димитър Стоилов, а допълнителните асистенти Атанас Димитров и Павлин Тютюнджиев ще следят играта зад двете врати на емблематичния варненски стадион.

Както се очакваше селекционерът на България Любослав Пенев покани футболистите на "Черно море" Александър Александров и Георги Илиев в националния тим за контролата с Македония на 14 август в Скопие. Общо са повикани 23-ма играчи.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 4
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).