Геша се колебае за ляв бек

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:46 / 09.08.2013
1379
Наставникът на "Спартак 1918" Георги Иванов-Геша ще се колебае до последно на кого да заложи като ляв бек в Разлог утре. Както е известно, срещу "Калиакра" на този пост започна Виктор Митев, а от 20-ата мин тези функции изпълняваше Беадир Беадиров.

"Имам два-три варианта, но още не съм избрал някой от тях. Не се учудвайте, ако отляво в защита не играе нито единият измежду Беадир и Виктор. Иначе в атакуващ план не смятам да правя промени, защото не съм недоволен от нападателите в първия двубой. Възможно е да има промяна в постовете на някои изпълнители", заяви за "Народно дело" Иванов.

Последният призна, че най-вероятно другата седмица ще уредят Александър Събев. "Знаете, че той получи усложнения на операцията още на първата тренировка, но ние проявихме човещина, защото бяхме поели ангажимент към него и решихме да му дадем време, за да видим дали ще се възстанови. Това е на път да стане", допълни Иванов.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).