Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Александър Станков: Днес не се получи
Автор: Екип Varna24.bg 20:16 / 10.08.2013Коментари (24)1386
© Varna24.bg
Наставникът на Локомотив Александър Станков заяви, че замисълът за начин на игра на "смърфовете" в днешния мач срещу Черно море, загубен с 0:1, не се е получил.

"Тежък мач. Ние знаехме, че във Варна се играе трудно. Не всеки път играта може да се получи така, както искаме. Днес не се получи. Имаше малко голови ситуации в мача, Черно море използваха една от тях и победиха", коментира Станков.

Още по темата: общо новини по темата: 18
12.08.2013
12.08.2013
12.08.2013
10.08.2013
10.08.2013
10.08.2013
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Загубата си е загуба и това го има във футбола, но е неприятно, когато падаш от такива смешни тимове като Ч.море, които за 3 кръга имаха само 2 точки.Нека Коко си вземе поуките от мача и вместо да пълни отбора само със защитници да намери двама добри нападатели и поне един плеймейкър. Флавио го взехме да ни прави играта, но ... го заковаха на пейката! Камбура и Здравко са бледи копия на това, което бяха преди 5 години. Данчо Тъча, също. Де Кармо не е много ефективен а Жоро Стефанов си е гола водичка. Как тогава искаме отборът ни да побеждава? Защо не гледате реално на нещата? Вместо да се заяждате с канарите, които имат много по-класен отбор в момента, дайте да си гледаме в нашата паница. Отборът ни има остра нужда от качествени футболисти в предни линии. От там ни идват белите. Във футбола, защитата е важно нещо, но ако не вкарваш, рано или късно ще ти го вкарат. Надявам се Коко Динев да намери нужните ни футболисти в най-скоро време.
България над всичко! Парламента - кота 0 :)
на 12.08.2013 г.
-1
 
 
За 1 часа повече помия сте написали в новината на Ботев от колкото нещо тук за повече от 24ч. Скъпи съграждани /с жалки постове/ стига си избивайте комплексите в чуждите паници. На останалите - успех в следващия кръг !
+4
 
 
Ботев,Ботев 6ампион неееее и тоз сезон.
+3
 
 
кои са любимец 4е не си ги спомням.жълти папагали.
-2
 
 
ОТ КЪДЕ ДОЙДЕ СТАНКОВ ОТ ВАРНА ЧАСТ ОТ ПАРИТЕ ЗА ЛОКО ОТ ВАРНА ИМА ТУКА ВЪРНАТ ЖЕСТ
+2
 
 
Кой? беше този Александър Станков, нещо не си го спомням.
+3
 
 
Тая звезда зад треньорчето със наежения алаброс нещо няма желание за медийни изяви,голямата селска капанджа тоя път е затъкнаха виж го как се е укумил като мисир на слънце.
+3
 
 
Голямо треньорско самочувствие, но както се вижда без покритие! Без разиграващ халф, тип плеймейкър не става! Играчите не могат два точни паса да си подадат, само с безцелно изритване на топката напред няма да стане! Дори и Реал не играе с двама типични централни нападатели като гост! Станков, още от първите кръгове започнах да се съмнявам в треньорските ти качества!
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 11.08.2013 г.
0
 
 
Станков е поредното долнопробно треньорче, като предните трима, на който Коко нарежда състава, според това ще трябва да се бие или да се падне! С Коко кючекчията - това ще гледате. Т.е. само циркове и не мислете за класиране хахаха
+8
 
 
САШО ЗАЩО НЕ ТРЪГНА ДА ГИ НАДИГРАВАШ ТЕЯ КОПАЧИ АМИ СТОЯХМЕ И ИЗЧАКВАХМЕ САМО,ЗА ЛЕВСКИ И ЦСКА БЕШЕ ЯСНО ЧЕ ЩЕ ИГРАЕМ ТАКА,НО ДА ТЕ Е СТРАХ ДА НАПЪНЕШ ТЕЯ КОПАЧИ ОТ ВАРНА....АКО ЩЕ Е КАРАМЕ ТАКА НА ВСЯКО ГОСТУВАНЕ ПРОСТО НЕ Е НОРМАЛНО.ТОВА ДНЕС НЕ БЕШЕ ФУТБОЛ
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: