Спартак няма да спира никой, който има изгодна оферта

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
19:15 / 26.05.2008
1351
Ръководството на Спартак няма да спира футболистите, които са получили оферти за проби или директно за подписване на договор с други клубове. Това разкри изпълнителният директор на варненския клуб Живко Великов. Не е тайна, че оферти имат вратарят Радо Станев и полевите играчи Боян Илиев, Иван Найденов, Владислав Мирчев, Кунчо Кунчев и Велимир Иванович. Ако не си намерят клубове в чужбина обаче въпросните състезатели ще играят в Спартак и през новото първенство. "Яснота за това с какви футболисти Спартак ще разполага за новия сезон, ще има на 25 юни. Сигурно е, че няма да спираме никого, ако условията, предлагани му от новия клуб, го задоволяват", обясни Великов. "Соколите" се събират за първа тренировка от лятната подготовка на 26 юни.
Босът бе категоричен, че стадион "Спартак" няма да има никакви проблеми да вземе лиценз за новия сезон. "Ако нашият стадион не вземе, значи и другите няма как да отговарят на изискванията. Въобще не се притесняваме за лиценза, тъй като сме изрядни отвсякъде", заяви изпълнителният директор на варненци.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 5


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).