Жоро Илиев отпадна от националния

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:44 / 12.08.2013
1148
Капитанът на "Черно море" Георги Илиев отпадна от състава на България за приятелския мач с Македония в сряда. На последната тренировка преди съботния двубой с "Локомотив" (Пд) Жоро почувства силни болки в коляното и поради тази причина не попадна сред 18-те за срещата.

"Имаше надежда, че ще мога да тренирам пълноценно, но след като отново ме заболя, нищо не може да се направи. На този етап не знам какъв е проблемът. Предстоят прегледи при лекаря на националния отбор и след това ще е ясно какъв ще е периодът на възстановяване. Надявам се да не е нещо сериозно", заяви Илиев.

Той пътува вчера за сбора на националите и трябваше снощи да бъде прегледан от лекаря на "лъвовете". Днес се очаква полузащитникът да се завърне във Варна и да започне възстановяване по специална програма. На мястото на Георги Илиев бе извикан Борис Галчев от "Ботев" (Пд).

"Черно море" все пак ще има представител в националния тим за контролата с Македония в сряда в лицето на Александър Александров. Откритието Бекир Расим пък ще се присъедини към младежите на Мишо Мадански.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).