Шок за Гонзо! И Бекир Расим контузен

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:51 / 14.08.2013
1019
Халфът на "Черно море" Бекир Расим бе освободен от лагера на младежкия национален отбор в Ловеч заради мускулна контузия. Бекир се прибра край морето и вчера предобед се появи на първата тренировка на "Тича" за седмицата.

"Каза ми, че е усетил болки в бедрото вечерта след мача с "Локо" (Пд). На другия ден те станали по-силни. Нашият лекар опита да му помогне, постави му и инжекция, но състоянието му не позволяваше да го пусна в контролата с Азербайджан. Най-малко защото щяха да ни обвинят при евентуални усложнения на травмата. Затова решихме да не рискуваме здравето на Бекир и го качихме на автобуса за Варна", заяви за "Народно дело" селекционерът на България Михаил Мадански.

Проблемът на Бекир е втори удар за Гонзо, който не може да използва срещу "Берое" в понеделник Георги Илиев. Както е известно, капитанът се възстановява по специална програма заради болки в коляното. Ако и Расим не се оправи, Гонзо остава без плеймейкър за гостуването под Аязмото.

Вчера Расим и Тодор Паланков минаха преглед на ехограф и в зависимост от резултатите ще стане ясно кога ще подновят пълноценни занимания.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 4
Днес: 2
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).