Веселин Василев: Варна заслужава национален стадион

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:07 / 16.08.2013
2242
Секретарят на Спортно-техническата комисия към ЗС на БФС Варна Веселин Василев смята, че Варна заслужава национален стадион за футбол. Повод за това бе изявлението на спортния министър проф. Марияна Георгиева, че "Васил Левски" ще бъде реновиран и отделно ще се вдигне нов национален стадион. На него евентуално ще се играят мачове от Евро 2020, което ще се проведе в много европейски държави.

"Защо този стадион да не е във Варна? Точно сега е моментът варненските депутати и двама министри да лобират за него. Кметът също е спортен човек и може да подкрепи идеята. Ние сме морска столица, и през лятото, ако има сериозни мачове, представете си колко много хора ще идват в града ни. Това ще означава повече приходи за икономиката на Варна, каквито ще има и докато съоръжението се строи няколко години", заяви за "Народно дело" Василев. Последният навършва днес 49 години и ще празнува заедно с баща си, който също е рожденик.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).