Гласят Дани Младенов за титуляр

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:13 / 16.08.2013
933
Даниел Младенов като десен външен халф, а Стенли Окоро - зад изнесения в атака Бакари. Това е един от вариантите в атакуващ план, който Гонзо обмисля за гостуването на "Черно море" под Аязмото в понеделник.

Вътрешните размествания в състава се налагат заради евентуалното отсъствие на разиграващите полузащитници Георги Илиев и Бекир Расим. Капитанът със сигурност няма да играе заради болките в коляното, които не му позволяват да тренира пълноценно, а Бекир ще е до последно под въпрос, след като ехографът показа, че е с муксулен спазъм.

Съществува и още един вариант. Въпреки слабите си игри Божилов да е зад Бакари, а Стенли Окоро да е отдясно в средата на терена. В този случай Гонзо ще е под внимание от факта, че на Даниел Младенов му липсва игрова практика. Дани взе участие само в две контроли, после претърпя артроскопия на менискуса, а срещу "Славия" излезе за първи път титуляр, но бе сменен в 64-ата мин от Тодор Паланков.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 4
Днес: 1
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).