Берое загуби двама титуляри за Черно море

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:39 / 18.08.2013
954
За предстоящия мач с Черно море от състава на Берое със сигурност отпадат десният краен бранител Веселин Пенев.

Той има контузия в кръста и пропусна последните няколко тренировки. Игор Джоман е с травма на бедрото и тренира на облекчен режим, като няма да бъде готов за предстоящия мач в понеделник срещу Черно море.

Заради наказание от един мач десният бранител Пламен Крумов също няма да вземе участие в мача, пише "Меридиан мач".

На тяхно място се очаква старши треньорът Петър Хубчев да заложи в дясната зона на отбраната на Здравко Илиев, а отляво - на Костадин Стоянов.

На мястото на Игор Джоман най-вероятно в игра ще влезе алжирецът Амир Саюд, като не е изключено с по-дефанзивни функции да бъде натоварен и бразилецът Ронкато, който направи дебют при гостуването на Левски с екипа на Берое.

За предстоящия двубой вече са напълно възстановени и готови за игра централният бранител Иво Иванов, който страдаше от мускулно разтежение, както и нападателят Елио Мартинс, който се възстановяваше от операция от херния и от началото на сезона. Португалецът все още не е играл в официална среща.

Очаква се около 4-5000 зрители утре вечер да подкрепят беройци във второто им домакинство от началото на сезона срещу варненския Черно море.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 1
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).