Агитката скочи на Божилов и Бакари

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
11:43 / 22.08.2013
1829
Агитката на "Черно море" е бясна на Георги Божилов и Бакари. "След мача в Стара Загора за пореден път се уверихме, че играем с 9 души. По-добре Гонзо да назначи Бакари и Божилов за шофьор и портиер и да им плаша заплатите. Не е нормално Бакари да е нападател и в 5 мача да няма удар към вратата. А иначе дойде с впечатляваща визитка от 100 вкарани гола. Сигурно са броили тези, които е реализирал в тренировките и контролите", заяви за "Народно дело" шефът на Националния фенклуб на "моряците" Иван Михайлов. 

Последният допълни, че феновете са разочаровани от яловата атака на своите. "Не е нормално за 5 мача да сме вкарали само веднъж, и то след вратарска грешка. Това, че с оглед на програмата 6-те точки са общо взето приемлив актив, не бива да заблуждава. С тези изпълнители ние сме длъжни да играем атрактивно и резултатно и да бием по-често, а не да треперим", допълни Михайлов. Бившият щангист каза още, че ще има организирана екскурзия за феновете за неделното гостуване на "Левски". Към агитката ще се присъединят също симпатизанти на "моряците", които учат и работят в столицата.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 4
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).