Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Георги Илиев: Имаме сили да се надиграваме с Лудогорец
Автор: Екип Varna24.bg 13:09 / 29.08.2013Коментари (0)1166
© Bulphoto
"Във всеки двубой Черно море излиза за победа, неза­висимо от името на съпер­ника, като предстоящият сблъсък с шампиона Лудого­рец не прави изключение". Това заяви пред "Тема Спорт" капитанът на моря­ците Георги Илиев. Двубоят на "Тича" от 7-ия кръг на А група е в събота от 18:00 ча­са.

Националът призна, че той и съотборниците му ча­кат разградчани с повишено настроение, което се дължи на положителните резулта­ти в последно време. "Взех­ме точки от тежки госту­вания, победихме корав от­бор като Локомотив Плов­див. Имаме самочувствие, надявам се да използваме умората в Лудогорец и да победим", категоричен бе Илиев.

Според него израстване­то в Черно море е видно и резултатите го доказват.

"Особено в дефанзивен план изглеждаме доста стабилно. Това, което трябва да про меним, е на другия полюс - във фаза атака. Там има до­ста неща, които е нужно да се коригират. Треньорите ни казват къде бъркаме, как­во трябва да се поправи. При всички положения два­та отбелязани гола за б кръ­га не говорят много добре, но хвърляме сили да изчи­стим пропуските", каза още лидерът на варненци.

По неговите думи Черно море разполага с футболи­сти, с които да се надиграва с шампиона. "Специално за мача с Лудогорец не мисля, че най-правилното ще бъде да се приберем отзад и да разчитаме на контраатаки. Способни сме да се надигра­ваме с тях. В отбора им ще има умора от мачовете, ко­ито изиграха, въпреки че разполагат с дълга скамейка и равностойни футболисти. Не мисля, че трябва да се прибираме отзад, но все пак треньорът ще каже каква тактика ще използваме. Има 2-3 дни до мача, пред­стои да ни бъдат посочени силните и слабите им стра­ни, макар че постоянно ги гледаме и сме наясно какво да очакваме", допълни Геор­ги Илиев.


Още по темата: общо новини по темата: 12
03.09.2013
02.09.2013
31.08.2013
31.08.2013
31.08.2013
31.08.2013
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: