Геша: Отборът надминава очакванията ми

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:50 / 03.09.2013
1235
Треньорът на Спартак Варна Георги Иванов-Геша остана доволен от показа­ното от футболистите му в двубоя с Академик Свищов (1:1). Специали­стът бе категоричен, че на фона на проблемите по­казаното дотук от отбо­ра е надминало очаквания­та му.

"Заслужавахме да поб­едим, но не се получи. В да­ден момент дори бяхме за­плашени да загубим среща­та, но успяхме да вземем точка. Доволен съм от момчетата, всички се раз­дадоха максимално. Създа­дохме много положения и като цяло играхме добре. Една нелепа грешка може да те обезкуражи, така е във футбола. Не смятам, че е станало кой знае как­во. Това, което правят Спартак и футболистите, е повече от очакваното", каза треньорът.

Вчера тимът бе в почи­вка, а от утре започват подготовка. Предвид пау­зата в шампионата заради националния отбор соколи­те ще наблегнат на физи­ческите натоварвания.

До този момент варненци не са уговорили контролна среща, като по всяка веро­ятност такава няма да има, тъй като Геша иска да навакса пропуснатото в подготовката преди на­чалото на сезона.



Източник: в. "Тема Спорт"


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).