Геша трепери за вратаря Банков

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:15 / 05.09.2013
2388
Състоянието на титулярния вратар на "Спартак 1918" Николай Банков тревожи Георги Иванов-Геша. Стражът чувства напрежение в адукторите и през тази седмица му е предписана пълна почивка.

"Дано се оправи, въпреки че при нас всеки футболист е на самолечение и самовъзстановяване. Дано до ден-два шефовете зарадват играчите, тъй като всеки ден, когато вляза в съблекалнята, момчетата ме гледат в очите, а аз не мога да им кажа нищо конкретно", заяви за "Народно дело" Геша.

До този момент спартаклии имат да получават заплата за юли и премии за успеха над "Добруджа" и точката в Гълъбово.

"Засега футболистите издържат, но всичко си има предел. Лошото е, че заради тези проблеми през седмицата не можем да свършим по-тежката работа, която планирах. Надявам се нещата поне малко да се нормализират и през другата седмица да се подготвим възможно най-добре за домакинството с "Монтана", допълни Иванов.

Както е известно, монтанци тръгнаха с голяма кошница в "Б" група, но бяха приземени в Каварна, а в последния кръг се издъниха и у дома - 0:0 срещу Гълъбово. Според естети обаче отборът няма да се откаже от първото или второто място, което дава елитна промоция.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).