Спартаклии блестят в Силистра

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:15 / 10.09.2013
1385
Бивши футболисти на "Спартак 1918" са в основата на силния старт на "Силистра 2009" в Североизточна "В" група. След четвъртия кръг отборът няма загуби и след две загуби и две равенства заема пето място с 8 точки и впечатляващата голова разлика 11:1. 

"Момчетата от "Спартак" се справят по най-добрия начин. Левият бек Мирослав Начев е голмайстор на тима с 3 гола, като при последната победа с 4:0 над "Провадия" се разписа два пъти. С гол и асистенция пък се отличи Пламен Иванов, а Митко Бекяров и Филип Костадинов също бяха на ниво", заяви за "Народно дело" техническият директор на клуба Иван Найденов. 

Той допълни, че другият спартаклия - Вилиян Денчев, си тръгнал след втория мач, тъй като се притеснил от конкуренция в атака. "В нападение разполагаме с Ивелин Василев, който е играл във втория отбор на испанския "Осасуна" и младежкия ни национален отбор на България, Пламен Иванов и един сърбин. Вилиян вероятно е допуснал, че няма да играе редовно, и сам реши да напусне", уточни Найденов. 

Последният разкри, че за финансирането разчитал единствено на местната община и въпреки някои трудности засега нямат проблеми и успяват да плащат премиите и квартирите на футболистите. Президент на "Силистра 2009" е Коце Дявола, който е ритал във "В" група и градското по футзал на Варна.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).