Играч на Спартак претърпя успешна операция, животът му е вън от опасност

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:44 / 16.09.2013
1312
Играчът на Спартак (Вн) Ивайло Русев претърпя вчера операция на белите дробове. Само дни след като бе изписан от болницата, той е почувствал болки в гърдите и е отишъл на спешен кабинет. При извършения преглед лекарите веднага са го оставили в болницата и два-три часа по-късно е претърпял операция. Русев по всяка вероятност след тази интервенция ще трябва да преустанови с футбола, тъй като по този начин ще рискува здравето си. Треньорът на "соколите" Георги Иванов-Геша съобщи, че играчът му е със спукан бял дроб и всички в отбора се молят за него. Само преди две седмици бе счупена и челюстта на футболиста.

Междувременно безпаричието в Спартак продължава въпреки обещанието на кмета да подпомогне клуба. Очаква се парите да пристигнат в Спартак днес или утре, в противен случай "соколите" няма да могат да пътуват до Ловеч, където в сряда трябва да играят срещу Литекс за Купата на България. Показателно за безпаричието е и репликата на Беадир Беадиров към феновете на клуба, които са потърсили обяснение от футболистите след загубата от Монтана. "Какво искате от нас? Днес съм само на 2 филии. Нямаме сили да бягаме", каза Бадиров.

Източник: в. "Меридиан мач"


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 4
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).