Геша: Обезверени сме, още нямаме осигурено гориво за мача с Ловеч

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:12 / 17.09.2013
1771
Всички в Спартак Варна са тотално обезверени от финансовия колапс, в който е изпаднал отборът, разкри старши треньорът на тима Георги Иванов-Геша.

"Обезверени сме. Живеем ден за ден. Чакаме някой да дойде и да каже нещо. Храним се само със слухове. Кметът беше обещал да дойде на мача с Монтана, не го направи. Това като че ли тотално обезоръжи играчите", каза Геша, като разкри, че все още не е изпълнен поетият ангажимент за плащането на наема на трима от играчите, които ще бъдат изгонени от жилищата си.

"В момента не мислим за футбол. Всичко върви на самотек. В сряда имаме мач за купата с Литекс, а нищо не е ясно относно пътуването и организацията по придвижването ни до Ловеч. Как ще стане пътуването, кога... никой не знае. Много е тежко при нас положението. Не можем да се наречем професионален клуб. Тези млади момчета имат желание де са развиват, но за жалост отрано им отрязаха крилете", добави Иванов, цитиранот "Тема спорт".



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).