Изпълнителният директор и треньор на Марек доволен от равенството с Черно море

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:06 / 20.09.2013
931
Изпълнителният директор и треньор на Марек Иво Паргов остана доволен от представянето на отбора в мача за Купата с Черно море (0:0).

"Мисля, че равенството е реалният резултат от тази среща. И двата отбора имаха своите голови положения. В момента Черно море е един от най-добрите състави в "А" група. Видя се, че и в Дупница се играе що-годе нормален футоол. Не се сърдя на моите млади състезатели, че пропуснаха няколко много изгодни ситуации за гол. В този мач аз отново пуснах четирима футболисти дo 21 години.

Делегатът на БФС ми каза, че за Купата мога да не ги пускам, но при мен няма такъв вариант, защото те са ми основни играчи и не ме подведоха. Преди 3 години тук гостуваха разни отбори от селата. Продължаваме да работим така, че до една година да бъдем равностойни на всички тези елитни отбори. Дай Боже, ако може, да идват и по-често", обяви Паргов.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).