Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (3)
Георги Иванов жадува за реванш с Мъри Стоилов
Автор: Екип Varna24.bg 09:23 / 25.09.2013Коментари (22)901
© Varna24.bg
Георги Иванов-Гонзо и Станимир Стоилов така и не заработиха като тандем на "Герена". Затова пък днес за втори път ще се срещнат на треньорското поприще. Ботев (Пловдив) приема Черно море от 16:00 часа днес в 10-ия кръг на А група.

За разлика от ми­налия сезон през този "моря­ците" на Гонзо вървят ста­билно в първенството. И са само на 4 пункта зад "канари­те", които са спрягани за най-сериозния претендент на Лудогорец за титлата. Със си­гурност Иванов ще иска да сложи прът в колелата на Стоилов. Чието самочув­ствие е разклатено след по­ражението от Берое в Ста­ра Загора.

През пролетта Гонзо и Мъри отново кръстосаха шпаги. В 19-ия кръг Черно мо­ре направи равен с Левски, с което повиши акциите си. Още в следващия кръг обаче той гостуваше в Пловдив на Ботев. А "канарите" без проб­лем спечелиха с 3:1. Сега Ива­нов ще иска да покаже, че ве­че е доста по-напред с мате­риала, и ще се опита да не си тръгне с наведена глава от родния си Пловдив.

Валери Домовчийски по­падна в групата за мача с Черно море, но до последно Стоилов ще се колебае дали да го пусне титуляр. Той има големи проблеми с комплек­товането на състава. Двубо­ят със сигурност пропускат Тодор Неделев, Иван Цвет­ков, Мариян Огнянов и Георги Сърмов.

Треньорът на Черно море Георги Иванов планира испа­нецът от гамбийски произ­ход Бакари да замени конту­зения Георги Божилов на вър­ха на атаката. Последният е с травма на глезена след дву­боя с Локомотив София и бе оставен във Варна. Участие­то на Бакари обаче също не е на 100% сигурно, тъй като и той е с контузия, макар и по­лека. Очаква се той да играе на инжекции. Дилемата пред Гонзо е кой да започне двубоя по десния фланг, като с най-големи шансове е Даниел Георгиев. При този вариант Тодор Паланков ще излезе титуляр като опорен халф. Другата възможност е Геор­гиев да действа на обичайната си позиция до Еденилсон, а като крило да играе Даниел Младенов.

Вероятни състави:

Ботев (Пд): Стаховяк, Христов, Спрокел, Грънчаров, Минев, Иршак, Галчев, Педро, Анисе, Вандер, Ромарио.

Черно море: Китанов, Венков, Котев, Александров, Сашо, Георгиев, Бергонси, Илиев, Младенов, Райков, Бакари.


Още по темата: общо новини по темата: 9
25.09.2013
25.09.2013
25.09.2013
25.09.2013
25.09.2013
25.09.2013
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+9
 
 
Желая ви успех! Мечтата ми е да видя тук по-позитивни коментари между хора фенове и на двата отбора. Някак си не е нормално да се обиждаме по този начин, живеем в един град, съседи сме, приятели и познати. Силно се надявам да вдигнем малко нивото на култура и търпимост и по-често да заставаме зад общи каузи и да се борим заедно за нещо хубаво.
+2
 
 
Има и друго нещо - сигурен съм, че повечето от буферите не знаят в този кръг Локо с кого ще играе, но за отбора на Пловдив знаят...
+6
 
 
"Прав ли, крив ли беше дедо - няма да го съдя, ала за злото беше прав: когато жалбата ти дойде много, само злото те подпира и спасява. Чучело видял ли си натъпкано със слама? Няма вътре нищо! Няма сърце, няма кокал, държи се само на едната слама. Мойта слама беше злото! И то ме на краката задържа. Злото, дето щеше да направя на Руфатя. То ми беше все в акъла" Николай Хайтов. "Дервишово семе"
+4
 
 
Цигани, пишете и в другата ни обща тема де: http://sport.plovdiv24.bg/455649.html !
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+6
 
 
Столипиновските мингяни разчитат само на косвени радости - някой да ни открадне точка или три и те да злобеят.Иначе в директните двубои ги млатим мощно във всички възрастови групи-заели са перманентна стойка партер.
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 25.09.2013 г.
+5
 
 
Елате бе, шамандури.
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 25.09.2013 г.
-14
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: