Котев сигурен, че Черно море няма да загуби от Ботев Пд

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
11:18 / 25.09.2013
951
Защитникът на "Черно море" Кирил Котев е оптимист за предстоящото гостуване на тима му на "Ботев". "Мач като всеки останал. Очакваме да вземем нещо. Знаете, че в последния двубой направихме грешка срещу "Локомотив" (София). Сега се надявам да покажем играта от успешните ни двубои и да вземем колкото се може повече", заяви за "Народно дело" бившият национал.

Той коментира и изпуснатата в последната минута победа над "Локо" (Сф): "Футбол е и е нормално да се случват такива неща. Сигурен съм, че някой ден ще спечелим мач по този начин. Неприятно е, но ще ни е обеца на ухото".

Котев изрази уважение към "Ботев", наричайки го един от най-добрите отбори в България. "Заедно с "Лудогорец" се откроява от другите. Всичко им е наред, страхотна база, футболисти, организация, нормално е да са в челните места".



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).