Куп кадрови проблеми в лагера на Черно море

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
20:44 / 26.09.2013
1099
Огромен брой контузени титуляри се оказаха в лагера на "Черно море" след гостуването на "Ботев" в Пловдив. Ядрено-магнитният резонанс на капитана Георги Илиев е показал травма в коляното, която трябва да се лекува оперативно. Затова и медицинският щаб не определя срокове за неговото възстановяване.

Симеон Райков е с контузия в глезена. Той е оставен в пълен покой. Георги Божилов се подготвя във фитнеса, като редува физическата подготовка с физиотерапия. Продължава и следоперативното възстановяване на Стенли Окоро.

В четвъртък "Морето" проведе една тренировка на "Тича". За титулярите заниманието бе възстановително, а резервите се подготвяха редовно.

Мартин Богдев бе определен за главен съдия на двубоя от 11-ия кръг на "А" група между отборите на Черно море и Пирин. Негови помощници ще бъдат Станимир Илков и Георги Ковачев, а четвърти арбитър ще е Николай Христов. Събитията зад двете врати ще следят Димитър Андреев и Павлин Тютюнджиян. Срещата е в неделя (29 септември) от 17 ч. на стадион "Тича" във Варна.

Добрата новина от "Тича" е, че Даниел Георгиев стана баща на момиче - Дария. Той и съпругата благодарят на екипа на д-р Ганчев.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).