Загорчич: Няма да ни натежи, ако станем лидери в А група

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
20:14 / 05.10.2013
973
Старши треньорът на Литекс Златомир Загорчич похвали своя отбор за показания дух и обратът от 0:1 до 2:1 срещу Черно море, с който тимът се изравни по точки с лидера Лудогорец. Наставникът смята, че отборът му е готов да атакува първото място и евентуално да излезе начело в А група.

В следващия 13-и кръг "оранжевите" ще имат получат шанс да го сторят, тъй като на 20 октомври гостуват тъкмо на шампионите.

"Доволен съм много от момчетата, които се раздадоха на 100 процента. Отборът на Черно море игра много дисциплинирано, беше ни много трудно, особено след като ни поводеха. Накрая хвърлихме много сили и успяхме да победим", каза Загорчич.

"И днес имахме достатъчно положения. Понякога са повече, друг път - не, не може да се сравняват два различни мача. Трудно е, когато противникът се защитава с 10 души и отзад и играе на контратака. Второто полувреме играхме, така както искахме и стигнахме до два гола."

"В мача за Купата ще заложим на момчета, които по-рядко играят в А група. Срещу Лудогорец ще се опитаме да играем хубаво и да зарадваме феновете. Аз съм максималист и искам във всяко отношение да сме първи - в каквато и да било класация. Мисля, че няма да ни тежи, ако сме лидери в класирането."

"Младите играчи няма да прегорят. По-опитните играчи ми помагат много в това отношение и съм доволен от тях."

"Явно това ни е навик първи да пускаме гол, нямам думи за това нещо. Трябва да работим и да си поговорим с футболистите, за да не се получава така. Теренът беше лош, но това е положението."

"Имаме програма, която ще следваме. Мисля, че ще е по-лесно, ако играем по-рано за Купата. В първенството ни чакат тежки мачове и затова преценихме, че така ще е по-добре", завърши Загорчич.

Източник: Gong.bg



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).