Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Миро Манолов: Не съм първият, нито последният, вкарал на бивш тим
Автор: Екип Varna24.bg 11:32 / 07.10.2013Коментари (0)989
© Varna24.bg
Нападателят Мирослав Манолов заяви, че не е първият, нито последният футболист, който вкарва гол на бивш тим. В събота Миро влезе като резерва в Ловеч и в 84-ата мин донесе успеха на "Литекс" с 2:1 срещу "Черно море".

"Пасът на Ваюши ме задължаваше да отбележа и за мен остана по-лесното. Само за 90 мин не бях приятелски настроен към "Черно море", но преди мача и след него си поговорих с моите бивши колеги. Запазваме близките си отношения, но на терена няма място за сантименти. Не съм първият, нито последният футболист, който се разписва срещу бивш отбор", заяви за "Народно дело" Манолов. 

Нападателят уточни, че не е успял да се види с Гонзо, но няма нищо против него: "Това, че през лятото напуснах "Тича" след 6 прекрасни години, не означава, че съм бил изгонен или че съм в обтегнати отношения с Гонзо и съм настроен реваншистки. Той е треньор и подбира играчите според своите виждания, а аз поех по друг път и не съжалявам. Ако се бяхме видели, щях да му подам ръка и да го поздравя."

Манолов се радва, че "Черно море" продължава да е фактор в елита и не се съмнява, че ще влезе в топ 7. "Моряците" имат потенциал не само за първата седмица, а и за колкото се може по-високо класиране. В Ловеч ни затрудниха максимално с дисциплинираната си и тактически правилна игра. Вкараха ни и със специалитета си от статично положение, тъй като имат футболисти, които играят добре с глава. Видя се обаче, че в отсъствието на Жоро Илиев им липсват конструктивни и нестандартни идеи в атака. Във футбола казват, че отбор може без всеки, но в момента "Черно море" не може без Илиев", допълни Манолов. 

Той не е притеснен, че влиза като резерва в "Литекс": "В нов отбор съм, където конкуренцията е висока. Важното е, че треньорът разчита на мен и аз давам каквото мога. Целта е да се върнем в Европа, след като пропуснахме турнирите през последните две години."


Още по темата: общо новини по темата: 11
05.10.2013
05.10.2013
05.10.2013
04.10.2013
04.10.2013
04.10.2013
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: