"Морето" без основни играчи срещу Марек

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:37 / 09.10.2013
1231
С тренировка на стадион "Тича" продължи подготовката на "Черно море" за предстоящия реванш срещу "Марек" от 1/16-финалите в турнира за Купата на България. Всички здрави "моряци" взеха участие в заниманието вчера. Стенли Окоро тренира вече на 100% и ще бъде на линия за двубоя с дупничани. Контузеният капитан Георги Илиев започна раздвижващи процедури, а Симеон Райков се подготвя на облекчен режим.

Извън сметките на треньора Георги Иванов-Гонзо са и трима национали. Александър Александров се готви с националния отбор за предстоящите световни квалификации срещу Армения и Чехия. Вратарят Георги Китанов и халфът Бекир Расим пък са със състава на младежите. Последният бе първа резерва, но след като Симеон Славчев бе поканен при мъжете, Расим се присъедини към лагер-сбора в Стара Загора. Там в петък от 16 ч. нашите играят евроквалификация с лидера в групата ни Русия, който е с 3 победи от 3 срещи. Българите са 3-ти със 7 т., но и мач повече.

Иначе реваншът между "Черно море" и "Марек" за Купата на България е на 12 октомври от 15 часа на стадион "Тича" във Варна. Главен съдия е Стоян Денев от Велико Търново с помощници Георги Дойнов и Милен Арабаджиев, а 4-ти рефер е Михаил Йорданов. Първият двубой на стадион "Бончук" в Дупница завърши наравно - 0:0.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 1
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).