Михаил Мадански: До 2 години Китанов ще е в националния

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:10 / 09.10.2013
1161
До 2-3 години Георги Китанов ще е в "А" националния отбор. Това прогнозира за "Народно дело" селекционерът на младежите Михаил Мадански. "Основната ми цел е да вземам по-малки играчи, за да се развиват и да станат достойни попълнения на "А" отбора. Преди 4 години, когато поех младежите за последните две евроквалификации, започнах да налагам таланти като Георги Миланов, Сашо Тонев и Георги Терзиев. Първите двама след две години стигнаха в мъжкия национален тим, последва ги и Терзиев. Същото очаквам да стане с Жоро Китанов и до 2-3 години той да е основна алтернатива на Ники Михайлов при мъжете", каза за "Народно дело" Мадански.

Той се изказа ласкаво и за халфа на "Черно море" Бекир Расим. Последният бе първа резерва в националния, но след като Симеон Славчев бе поканен при мъжете, Расим се присъедини към лагер-сбора на младежите в Стара Загора. Там в петък от 16 часа нашите играят евроквалификация с лидера в групата на Русия, който е с 3 победи от 3 срещи. Със 7 точки е Дания, а българите са трети също със 7, но мач повече. "Бекир е с хубави качества и ще стане футболист, помнете ми думата. Може и да е сред най-малките в отбора, но не се изненадвайте, ако дебютира срещу Русия. Във футбола, както и в живота, винаги има първи път. Иначе не сме се отказали да се борим за първо или второ място. За баражите се класират първите от 10-те групи и най-добрите 4 втори", допълни Мадански.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).