Геша: Тренираме, за да не надебелеем

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:47 / 10.10.2013
1181
Наставникът Георги Иванов-Геша обяви, че "Спартак 1918" имитира тренировки и очаква футболистите да отпадат физически в края на оставащите 4 мача от есенния полусезон на "Б" група. В тях спартаклии приемат "Марек" и "Хасково" и гостуват на "Дунав" и "Витоша" (Бистрица).

"В момента тренираме, колкото да не надебелеят играчите. Отборът вече не се развива, но за протокола ще доиграем есента", каза за "Народно дело" Геша. Последният уточни, че се надява скаути да гледат неговите подопечни в реванша от 1/16-финалите за купата с "Литекс" в събота от 15 ч. на стадион "Спартак". Както е известно, ловчанлии спечелиха с 5:1 първата среща и предрешиха нещата.

"Въпреки че по същото време играе и "Черно море", мисля, че скаути ще има на нашия мач. Причината е, че ако някой от моите им хване окото, могат да го вземат на секундата без пари, докато комшиите разполагат със стабилен състав, изрядни са финансово и са обвързали звездите си с дългосрочни контракти. Това предполага, че са склони да се разделят с някого от своите асове само срещу солидна трансферна сума", допълни Иванов. Последният разкри, че десният бек Игнат Дамянов най-вероятно ще пропусне съботния двубой заради разтежение. "Игнат на се чувстваше добре в Раковски, но към края ми каза, че може да помогне за 10 мин и го пуснах. Впоследствие състоянието му се влоши", завърши Геша.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).