Гонзо няма да допусне подценяване на Марек

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:58 / 11.10.2013
1172
Вратарят на "Черно море" Георги Китанов ще бъде титуляр за младежкия национален отбор днес. Футболистите на България до 21 години посрещат Русия в Стара Загора в европейска квалификация от 16 часа. Възможно е също участие в срещата да вземе Бекир Расим. Третият национал от "Тича" - Александър Александров, ще остане резерва в "А" отбора във важната световна квалификация с Армения от 18 часа в Армения.

Разбра се още, че Гонзо има огромни кадрови проблеми за утрешния реванш от 1/16-финалите за купата с "Марек". Освен тримата национали твърдо аут от състава са контузените Георги Божилов и Георги Илиев. Симеон Райков пък тренира едва от два дни с топка, но най-вероятно ще влезе сред 18-те. Възстановеният след операция Стенли Окоро пък почувства болки по време на вчерашното занимание, но след консултация с лекаря го довърши. За него треньорът ще вземе решение след последната тренировка днес.

Липсата на титуляри обаче не притеснява Гонзо, колкото слуховете, че "Марек" стяга бюджет за "А" група и турнирът за купата не е приоритет за тима, което означава, че в събота ще разчита на повечко резерви. Гонзо ще изисква от своите да не подценяват съперника и да се стремят да решат нещата в своя полза колкото се може по-бързо. Както е известно, първата среща в Дупница завърши 0:0.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 1
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).