Марек излиза на "Тича" без Лахчев и Шустера

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:12 / 11.10.2013
1548
Последната си тренировка ден преди мача реванш от 1/16-финалната фаза за купата на България срещу отбора на Черно море Варна наставникът на Марек Ивайло Паргов проведе в хотел "Юпитер" в Балчик, чийто управител е бившия футболист Емил Тодоров-Зелето.

"По традиция винаги, когато отсядаме в този град и хотел, ни върви. Там се настанихме и преди мача с Калиакра Каварна и се завърнахме с победа в Дупница. За съботния двубой няма да мога да разчитам на контузените титулярни футболисти Милен Лахчев и Димитър Георгиев, които не се възстановиха напълно от контузии и предпочетох да не рискувам със здравето им и това е причината да не влязат в групата. За сметка на това картотекирахме Еньо Кръстовчев, който ще вземе участие със сигурност в този мач. Отиваме да играем добър футбол за да задоволим вкуса на зрителите във Варна. Жалко че в първия мач на стадион Бончук в Дупница не си използвахме създадените голови положения за да ни е по-леко в мача-реванш, но така е във футбола", каза още Паргов.

Срещата в Дупница, играна на 18-и септември, завърши при резултат 0:0.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 2
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).