Спартаклии си изнесоха обувките и вещите

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:39 / 17.10.2013
1512
Близо 80 % от футболистите на "Спартак 1918" си прибраха обувките и личните вещи от съблекалнята, заяви за "Народно дело" Беадир Беадиров. Последният дори си е стегнал и багажа, тъй като се е разбрал с хазяина си, че ако не му плати наема до петък, освобождава квартирата. 

"Твърдо няма да играе в петък, ако не ни платят. Ние не искаме хиляди, а съвсем елементарни суми. Все пак това е "Спартак 1918" от град Варна", каза Беадиров. 

Запитан възможно ли е все пак да направят компромис в последния момент, както стана в Раковски, външният халф отсече: "Никакъв компромис. За Раковски тръгнахме, защото имаше минимална надежда. Сега няма и такава."

Треньорът Георги Иванов-Геша също призна, че не е в състояние да разубеди своите подопечни и да играят срещу "Хасково". "При така създалата се ситуация само чудо ще ни спаси. Чудесата обаче са в приказките, а ние не сме толкова наивни, за да вярваме в Дядо Коледа", коментира Геша. Той уточни, че 20 000 лева спасяват отбора, но явно Варна няма тази сума за клуб като "Спартак".



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).