Георги Божилов претърпя успешна операция

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:55 / 18.10.2013
1407
Нападателят на "Черно море" Георги Божилов днес претърпя успешна операция във Варна. Хирургическата интервенция беше в областта на ходилото и беше дело на екип с ръководител д-р Георги Ганчев с асистенти д-р Стефан Петров (клубен лекар на "Морето") и Кети Томова. В следващата седмица ще стане ясно колко време ще продължи възстановяването на Божилов.

Иначе "моряците" днес направиха едно занимание на стадион "Тича". Участваха всички футболисти. След него беше проведено традиционното възстановяване.

Софийският рефер Таско Тасков е определен да свири срещата от 13-ия кръг на А група между "Черно море" и "Любимец". Негови помощници са Димитър Стоилов и Младен Маринов. За четвърти съдия е назначен Станимир Илков. Събитията зад двете врати ще следят Михаил Йорданов и Валентин Станчев. 

Арбитърът е добре познат на феновете на "Морето". През този сезон той ръководи срещата със "Славия" на "Тича" (0:0). Тасков отсъди дузпа в полза на варненци, която бе пропусната от капитана Георги Илиев. Двубоят на "Тича" е в неделя от 16 ч.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 3
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).