Четирима си тръгнаха от Спартак

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:18 / 22.10.2013
1422
Четирима футболисти си тръгнаха от "Спартак 1918". Това са Благой Пасков, Георги Коруджиев, Роналд Донев и Беадир Беадиров. "Пасков твърдо няма да се върне. Останалите трима са изгонени от квартирите. Георги и Роналд са в София, а Беадиров си тръгва във вторник (бел. ред. днес) за Опака", каза за "Народно дело" Геша.

Вчера футболистите се събраха на стадиона и поиграха за удоволствие джитбол, а някои побягаха. Най-вероятно в събота в Русе отново ще играят юношите. "В момента "Спартак 1918" са група приятели, които се събират да поритат заедно. Ние станахме по аматьори от аматьорите. Кметът обеща нещо, но не се получи. До Орешарски ли да пишем? Неприятно е, че разполагаме с млади и талантливи изпълнители, на които им се играе футбол, но не им предоставят елементарни условия, за да практикуват професията си. Още по-лошо е, че есенният дял приключва на 9 ноември и за нашите играчи паузата ще е повече от 2 месеца, което ще им се отрази зле в началото на зимната подготовка. Ако бяхме нормален клуб, щяхме да поддържаме форма и да играем контроли до средата на декември, за да е по-малък периодът от последната до първата тренировка през януари", допълни Геша.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 4
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).