Бечо се кани на спартаклии

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:14 / 24.10.2013
1526
Временният треньор на "Дунав" Самир Мъстънов-Бечо заяви, че победата срещу "Спартак 1918" в неделя е без алтернатива за тях. В момента русенци са предпоследни със 7 точки, а варненци - на 11-о място, с 3 точки повече.

"Ситуацията е такава, че в срещи като предстоящата нямаме право на грешка. Длъжни сме да бием и да излезем пред съперника в класирането. За мен няма значение, че "Спартак" има проблеми, и след като титулярите му тренират за тонус, няма да са в оптимално състояние. Нито пък че някои са напуснали тима. Ние се подготвяме за мач, който ще опитаме да решим възможно най-бързо, за да не си създадем сами излишни трудности", каза Мъстънов. В момента той води тренировките и реди състава и тактиката, а в тимовия лист за мачовете треньор се води наставникът на вратарите Игнат Младенов, който има лиценз "А". Старшията Мирослав Миронов е в болнични и се намира в София, след като се скара с шефа д-р Симеон Симеонов.

За "Дунав" играят четирима бивши спартаклии, но само двама от тях ще излязат със сигурност на терена в неделя. Централният защитник Стоян Георгиев ще е титуляр, а нападателят Владо Каптиев ще влезе след почивката. Халфът Николай Петров-Нико отпадна заради травма, а на Младен Стоев-Маджо бе поставена инжекция вчера и в зависимост от състоянието му ще се преценява дали да се разчита на него.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).