Геша доволен от отбора и бесен на съдията

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:16 / 28.10.2013
1355
Старши треньорът на "Спартак 1918" Георги Иванов-Геша нападна съдията Драгомир Стойков, който свири двубоя с "Дунав" в Русе.

"Не му знам името, нито искам да го казвам, за да не му направя реклама. Но той се превърна в главно действащо лице. Картони, картони, картони. Като види човек колко картона ни е показал, ще си помисли, че сме се изклали. Изгони пресилено Симеон Ганчев. Всеки вече мисли, че сме пред закриване и че пред нас е лесно да се правиш на съдия. Това е най-слабият рефер, който ни е свирил тази година", ядосваше се треньорът.

Въпреки загубата той похвали своя тим. "Добър мач за нашия отбор. Можеше изходът да е съвсем различен. Принудителната смяна на Иванов поразвали синхрона в защитата, после се наложи да правим и втора такава. Допуснахме да ни вкарат от фаул в 43-ата мин, след което имахме положения, но не успяхме да изравним", коментира Иванов.

По повод слуховете, че се е намерил нов спонсор, Геша заяви: "Нищо не знам по този въпрос, но се надявам дори да е съвсем малко, но да има истина в това. Защото тези футболисти имат качества и възможности и не искам да им спрем развитието."



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).