Гонзо с една въпросителна за групата срещу Славия

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:48 / 28.10.2013
1338
Отборът на "Черно море" направи една тренировка на стадион "Тича", след което групата футболисти проведе възстановяване. Единствената въпросителна пред наставника Георги Иванов-Гонзо в групата за мача със "Славия" в сряда от 15 ч. е Дани Младенов. Той има лек здравословен проблем и за него ще се решава в последния момент.

Във вторник рано сутринта "моряците" заминават за столицата, където също ще проведат едно занимание. Аут от тима за този мач е Георги Божилов, който се лекува след операцията. Капитанът Георги Илиев тренира наравно със своите съотборници, но щабът надали ще рискува със здравето му, а и националът няма достатъчна игрова подготовка.

Главен съдия на мача е Димитър Андреев с помощници Ивайло Милков и Тони Пандарски. Четвърти рефер е Валентин Добрев, а събитията зад двете врати ще следят Вихрен Манев и Георги Димитров.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 3
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).