Спасяват Спартак до дни

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:26 / 29.10.2013
1502
Старши треньорът на "Спартак 1918" Георги Иванов-Геша разкри, че до ден-два очаква финансовите проблеми на клуба да бъдат решени. "Има положително развитие относно бъдещето на "Спартак 1918". Не искам да конкретизирам за какво точно става дума. С помощта на кмета се действа за добро бъдеще на клуба. От утре (бел.авт. - днес) се надявам вече да мислим само за спортно-техническите неща, които напоследък ги бяхме позагърбили", каза за "Народно дело" Геша. Преди два дни футболистите, които са на трудов договор, са получили своите заплати за последните три месеца накуп.

По думите на Георги Иванов, ако клубът не е имал финансови проблеми, в момента е щял да бъде в петицата, с шансове да се бори за влизане в елита. "Сега нещата са малко позакъснели, но не ни остава нищо друго, освен да гоним колкото се може добри резултати", каза още треньорът.

В събота тимът му приема "Марек" в мач от 12-ия кръг на "Б" група, но има сериозни кадрови проблеми. Цели трима футболисти ще бъдат наказани за този двубой - Симеон Ганчев, заради изгонването му срещу "Дунав" в Русе, и Виктор Митев и Беадир Беадиров, които "горят" заради натрупани картони. Станислав Иванов пък е с разбита глава, която бе шита по време на мача в неделя. "Станислав е мъжко момче и вярвам, че ако трябва, ще сложи каска и пак ще играе. Съдията в Русе обаче ни обезкости с пресилени картони. Сега ще се наложи да взимаме двама-трима футболисти от юношеската формация, за да имаме достатъчно състезатели за мача. Съперникът ни е сериозен отбор, срещу който ни очаква тежък двубой", завърши Геша.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).