Основни играчи на "Морето" аут за дербито с ЦСКА

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:21 / 01.11.2013
919
Въпреки тежкото пътуване след мача срещу "Славия", вчера футболистите на "Черно море" проведоха възстановяване. Кадровите варианти за дербито с ЦСКА пред треньора Георги Иванов-Гонзо обаче не са много. 

Рентгеново изследване на Даниел Георгиев е установило фрактура на носа. Контролни прегледи на Стефан Станчев и Даниел Младенов (той тренира на облекчен режим) допълнително ще установят какви са проблемите на играчите. Но и тримата са до последно под въпрос за срещата с ЦСКА. 

Вратарят Георги Китанов и защитникът Росен Колев пък пропускат дербито срещу "армейците". Първият получи 5-ия си жълт картон от началото на сезона, а вторият беше изгонен на "Овча купел". 

Мачът между "Черно море" и ЦСКА в неделя от 14,30 ч. на стадион "Тича" ще бъде ръководен от шуменеца Станислав Тодоров. Двубоят е от рисковите - 100 полицаи и 20 жандармеристи ще охраняват неделния мач "Черно море" - ЦСКА на "Тича". Това съобщи началникът на сектор "Охранителна полиция" Пламен Парушев.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).