Гонзо: ЦСКА е в подем, винаги са дразнител за мен

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:10 / 02.11.2013
1022
ЦСКА винаги е бил дразнител за мен, заяви Георги Иванов-Гонзо преди мача на неговия Черно море с "армейците" в неделя от 14:30 на "Тича". Според наставника на "моряците", в Борисовата градина има подем.

"Отборът на ЦСКА винаги е бил дразнител за мен, при положения, че съм работил за Левски. Аз обаче няма да вложа толкова много емоции. Трябва главите на играчите да бъдат изчистени. Трябва да бъдем спокойни и мотивирани. ЦСКА в момента е в подем. Тези футболисти вече започват да играят силно и не случайно са на тази позиция, която заемат в момента. Ние обаче имаме шансове, които трябва да използваме. У дома играем силно", сподели Гонзо пред "Нюз7".

Бившият голмайстор на Левски не обръща голямо внимание на негативната статистика на Черно море срещу "червените".

"Статистиката не е важна в такива мачове. Традициите се нарушават. Ние нямахме 3 години победа над Черноморец, но победихме. Единственото, което ми дава успокоение е, че в единия мач срещу ЦСКА в София, който загубихме с 2:3, играхме добре, а в другия направихме 0:0. Не излизаме като обречени, излизаме за победа".

В по-общ план Гонзо вижда битка между Черно море и Берое за последното място в челната седмица, която ще се обособи след края на редовния сезон.

"Битката ще бъде между нас и Берое. Левски не искам да ги броя, защото те имат играчи и ще се справят в ситуацията. Трябва да вземем максимум точки от тежката серия, което ни предстои. Тежка е програмата, след като играеш през два дни. Терените също ще бъдат лоши заради времето. Имах претенции за мача със Славия, защото двата отбора не бяха равнопоставени в този мач, що се отнася за програмата. Хубаво е, ако имаш дълга скамейка, но ние нямаме такава", оплака се Георги Иванов.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).