Младшата на "моряците" изпусна ЦСКА в София

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:15 / 04.11.2013
1029
Юношите младша възраст на "Черно море" записаха второ поредно реми в Елитната група до 17 години. Талантите на Тодор Каменов завършиха наравно 2-2 с "армейците" на базата в Панчарево. 

Милен Николов откри за варненци в 12-ата минута, засичайки с глава центриране от корнер. В 30-ата минута обаче при идентична ситуация "червените" изравниха, възползвайки се от грешка в отбраната на "Черно море". 

След почивката гостите превключиха на по-висока предавка и в 46-ата минута отново ликуваха, след като отново Милен Николов оплете топката в мрежата за 1-2. В 59-ата минута обаче ЦСКА отново изравниха, след ново неразбирателство в защитата на "моряците". 

До края варненци бяха по-активни и пропуснаха няколко отлични възможности за гол. Такъв обаче не падна и статуквото се запази до последния съдийски сигнал. 

След мача Тодор Каменов изрази задоволството си от играта на своите момчета, но разкритикува за пореден път слабостта на отбора при статичните положения. "Черно море" остава на 5-то място в класирането с 21 точки, а в следващия кръг "моряците" посрещат отбора на "Литекс", който е на 3-та позиция. Лидер с 31 точки е "Лудогорец".


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).