Станислав Тодоров: Не допуснах нито една грешка на "Тича"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:52 / 04.11.2013
974
Реферът на скандалната среща Черно море - ЦСКА (2:1) Станислав Тодоров коментира решенията си в двубоя, които породиха гнева на "червените". "Не мога да коментирам Стойчо Младенов. Той си е треньор и има правото да си говори за ЦСКА. "За мача съм сигурен за всяко свое решение. Гледахме записите и всичко е наред. Имаше нарушение срещу Жоро Илиев. Няма значение дали той си е признал, че не е имало. Той е футболист, не съдия. Аз ви казвам, че имаше фаул. Менди рита Илиев, с прав крак е и спор за ситуацията няма. За дузпата - Райков взима топката, с гръб е, Янчев го връхлита и го събаря на земята. Абсолютно нарушение.

Засадата при отменения гол на ЦСКА не мога да я коментирам. Асистентът ми каза, че е засада, а и на повторенията се вижда, че Илиев е с едни гърди напред. ЦСКА може да си коментира каквото иска. Фактите са на терена. Гледахме записите и решенията ни са коректни. Това е единствената истина", категоричен бе Станислав Тодоров в ефира на Канал 3.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 7
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).