Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Борисов: Сатанизира се партията на Доган, Бисеров е само първата птичка
Автор: Екип Varna24.bg 15:42 / 10.11.2013Коментари (3)1211
©
"Ако утре се върне ГЕРБ, трябва да намерим два милиарда и триста милиона лева, и пак ще трябва да се стягат колани". Това коментира пред журналисти в Дулово председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов. Той припомни, че щетите за държавата, които вече са нанесли управляващите до момента са 1,3 млрд. лв. от БЕХ и НЕК, с разликата в тока и 1 млрд.лв. заем, който взеха.

"Представете си утре се върне ГЕРБ, трябва 2,3 млрд.лв. отнякъде да намерим. Откъде? Пак трябва да се стягат коланите. Как да излезеш и на тези хора да им кажеш: Понеже сега онези крадат пари, утре вие ще ги платите, като пак стегнем коланите. Кой ще гласува за нас? Другото - да ги излъжем, не става", каза Бойко Борисов.

"Затова обикаляме и казваме на хората - с всеки изминал ден ви задължават да плащате, вие и децата ви, още повече. Опитвам се да им обясня на най-разбираем език, ако на едно дете майка му вземе десет хиляди лева, трябва да ги върне. И ако ги вземе за образование, ако ги вземе за някакъв бизнес да направи - ок, но ако ги вземе, за да ги похарчи за рокли, чанти и храна, това дете ще плати след това с лихвите. И няма да може да ги плати. Това е, образно да го кажа. Ако държавата взимаше този заем, да развива икономиката, да направи електронно правителство - съгласен съм. 500 милиона лева са заложили в бюджета, които изобщо не казват къде ще отидат. До Нова година да останат, половин милиард лева няма да ги има. Всеки път ви казвам, за всеки един проект- колко пари струва, за колко време е направен, и че е направен само с 20 процента от вашите пари. Другите, 80 процента, са на германците, на финландците, на холандците" , допълни Борисов.

"Ахмед Доган вижда как буквално се срива, сатанизира се неговата партия. Мисля, че Бисеров е само първата птичка, която ще отлети. След това следват Цонев и Местан", коментира още Борисов.

"БСП не управлява в момента. БСП има министър и половина - Ангел Найденов, военният министър, поради връзката си, жена му е зам.-председател на парламента, не за друго, и Вигенин, външен министър, защото той е приятел на другата... Това е управлението на БСП в момента. Всички други министри пряко и непосредствено се ръководят от ДПС, включително и службите", каза Борисов и призова колкото се може по-скоро да се проведат предсрочни избори.

Председателят на ГЕРБ посочи, че това което ни обединява днес, на знаковата дата 10-ти ноември, е общият европейски път.

"В България доста неща са се направили в материално отношение, нека да го наречем, пазарна икономика, доста по-развита, има метро, има магистрали. Това, което хората са мечтали да видят. Разделението и омразата, която се налага в момента, и реваншизмът към партия ГЕРБ, създават големи проблеми", допълни Борисов и посочи като сериозен проблем на политическата система в страната разделението и враждата.

"Неслучайно, ние сме тук в Дулово, в един град със смесено население. Помагаме, изградихме църква, която беше се посрутила. Но тази омраза и реваншизъм към ГЕРБ, който толкова много е направил... Виждате как хората ни обичат, като партия. И това разделя нацията. В края на краищата, ние сме първата политическа сила. За първи път, за тези двадесет и няколко години, за втори път сме победили на парламентарни избори. Десет пъти подред побеждавам Станишев, няма нито една победа срещу мен и ГЕРБ. И казва: "Аз трябва да управлявам". Това е открадната победа. Това е откраднато управление. Те нямат морално право да го правят. Те не са победили на избори. Това, че са направили уйдурма с националистите от "Атака" да подкрепят ДПС на власт, в това няма морал", каза Бойко Борисов.









Зареждане! Моля, изчакайте ...
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 11.11.2013 г.
+6
 
 
Избори!!! Колкото по скоро толкова Най-добре!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Григор Димитров в турнири през 2024 година
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Ремонти във Варна
Изграждане на Национална детска болница в София
Бюджет 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: