"Моряците" в почти пълен състав за Берое

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:13 / 20.11.2013
1018
Тренировка на стадион "Младост" проведоха днес футболистите на "Черно море". Полузащитникът Бекир Расим, който игра четвърт час при поражението с 1:5 на младежките ни национали в евроквалификацията срещу Словения в Стара Загора, ще бъде на разположение на треньора Георги Иванов-Гонзо за домакинството срещу "Берое" в събота от 13 ч. на "Тича".

Георги Китанов и Кирил Котев се възстановяват бързо. Надеждите на щаба са те да играят срещу заралии в дербито. Индивидуални занимания правят възстановяващите се от операции Георги Божилов и Стефан Станчев. От ден на ден те навлизат във все по-добра форма.

"Черно море" е един от петте клуба в родната ни "А" група, които нямат финансови задължения към БФС. Освен "моряците" чисти пред родната ни централа са още "Ботев" (Пд), "Берое" "Славия" и "Черноморец". На всички останали е изпратено уведомително писмо, с което им е даден 7-дневен срок, в който да изчистят борчовете си, натрупани след решения на Дисциплинарната комисия. Отреденият срок изтича в края на работния ден в петък, 22 ноември. Нередовни са ЦСКА, "Локомотив" (Сф), "Нефтохимик" (Бс), "Левски", "Лудогорец", "Локомотив" (Пд), "Пирин" (ГД), "Литекс" и "Любимец".

Днес повод да почерпи на "Тича" имаше клубната легенда Тодор Марев. Рекордьорът (422 мача) по участия в мачове за "Черно море" в А група навърши 59 г. Към благопожеланията на щаба и футболистите се присъединява и Медийна група "Черно море"!



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 4
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).