Черно море не се даде на Берое с десет човека

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:57 / 23.11.2013
1536
Черно море успя да достигне до равенство 1:1 с Берое в мач от 18-ия кръг на А група. Въпреки, че "моряците" останаха с човек по-малко в 70-ата минута, варненци успяха да достигнат до равенството с гол на Иван Коконов.

Макар и да нямаше кой знае какви положение пред двете врати през първата част, възпитаниците на Петър Хубчев бяха по настойчиви, но липсваха головите положения. 

След почивката нищо не се промени в играта на двата тима. Точно след час игра защитата на "моряците" направиха група грешка подарявайки коженото кълбо на Венци Христов, но нападателят не се възползва добре от ситуацията и пропиля добра възможност за гол.

Само няколко минути след това Бакари не успя да засече с глава центриране на Симеон Райков от корнер на метър от голлинията. 

В 70-ата минута Стенли Окоро получи директен червен картон, след интервенция с Веселин Пенев. Старазагорци се възползваха от това и след няма и 120 секунди Елио Мартинс откри резултата на "Тича" със страхотен удар от границата на наказателното поле. 

Въпреки, че останаха с човек по-малко възпитаниците на Георги Иванов-Гонзо не се предадоха и успяха да достигнат до равенството с гол на резервата Иван Коконов. Нападателят засече центриране на Бакари в наказателното поле за крайното 1:1. 

Така Черно море продължава да е непобедим в А група. От 9 изиграни мача в българското първенство играчите на Гонзо имат 6 победи и 3 равенства. След равенството "моряците" запазват аванса си от 1 точка от заралии и остават на 7-ма позиция с 27 точки. 

Черно море - Берое 1:1
0:1 Мартинс 72'
1:1 Коконов 82'

Черно море: Китанов, Емилов, Александров, Котев, Венков, Д. Георгиев (Петров), Бергонси, Окоро, Илиев, Райков (Коконов), Бакари (Паланков)

Берое: Караджов, Крумов, Стойчев, Иванов (Дишлиев), Пенев (Здр. Илиев), Динков, Елиаш, Каядо (Зехиров), Андонов, Мартинс, Христов


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 1
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).