Коконов вкарал първия си гол с глава

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:19 / 25.11.2013
1102
Голът на Иван Коконов, с който той донесе точката на "Черно море" срещу "Берое", е първият, който бележи с глава в кариерата си. Това обяви младият нападател след последния съдийски сигнал. 

"Това е първият ми гол с глава в кариерата. Трябва обаче да отдадем нужното и на Бакари. Той много добре ме изчака да заема позиция и центрира прекрасно топката. Пасът ме задължаваше да отбележа", заяви Коконов.

"Като цяло срещата бе много трудна, тъй като и двата отбора се борим за място в първата седмица. За нас стана още по-тежко, след като Стенли Окоро получи червен картон, но радостното е, че това не ни сломи. Не заслужавахме да загубим", каза още нападателят.

Той бе категоричен, че в следващия кръг излизат за победа срещу "Левски". "Нямаме друга алтернатива. Трябва да спечелим, ако искаме да изпълним поставената цел. Ще гоним с всички сили победата срещу "Левски", допълни Коконов.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 1
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).