"Морето" продължава да тренира на "Младост", Окоро аут за Левски

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:30 / 27.11.2013
612
Продължават тренировките на стадион "Младост" за футболистите на "Черно море". Целта на наставника Георги Иванов-Гонзо е да се пази тревното покритие на "Тича" за мача срещу "Левски" в събота от 13 ч. Заради лошото време вариантът с "Младост" е по-добър за младия специалист.

Георги Божилов и Стефан Станчев се включват все по-пълноценно в заниманията, но участието им в дербито със "сините" е под въпрос до последно.

"Морето" ще бъде на "Тича" и без Стенли Окоро, който беше наказан от БФС за директния си червен картон в срещата с "Берое" (1:1).

Дерби със "сините" имат днес и младите "моряци" в Елитната футболна група до 19 г. В директен сблъсък на стадиона под Аспаруховия мост двата тима ще определят кой ще зимува начело в първенството, като се очаква момчетата на Иван Николов да се възползват от домакинското си предимство.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 3


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).