Беадиров: Играх и в нормален Спартак, но тази есен умрях от глад!

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:12 / 28.11.2013
1652
Нападателят Беадир Беадиров е твърд, че няма да остане в отбора за пролетния полусезон, ако до началото на зимната подготовка не получи заработените пари и новото ръководство не покаже професионално отношение към играчите. 

"От първия си престой в "Спартак" съм доволен, година и половина всичко бе нормално. След това имаше 6 тежки месеца, а тази есен и аз изпитах на гърба си какво е да умреш от глад. Затова вече на обещания вече не вярвам, а само на дела", заяви за "Народно дело" Беадиров. 

Последният дори уточни, че предвид униженията, на които са били подложени през изминалия полусезон, дори му е минавало през ума да спре с футбола. 

"Макар че съм само на 27 години, не мисля повече да играя при подобни условия. Играе ми се само в нормален клуб, където се плаща точно, има лекар, масажист, медикаменти и т.н., а за футболистите остава само да изпълняват задълженията си и да не мислят за друго", допълни Беадиров.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).