Треньорска рокада провали трансфера на Мирчев в Динамо (Минск)

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
21:30 / 10.06.2008
1669
Треньорска рокада провали преминаването на нападателя на Спартак (Варна) Владислав Мирчев в беларуския клуб Динамо (Минск). Това призна самият талант пред "Позвънете Новини". Наставникът, който хареса младежкия национал на България е бил сменен след загубата с 1:3 от Днепър (Могилев) в последния кръг. Така Динамо се смъкна на деветата позиция във временното класиране, а амбициите обявени от ръководството са класиране за местата даващи право на участие в европейските клубни турнири.
Припомняме, че Владо Мирчев и Георги Какалов от Ботев (Пд) изкараха едноседмични проби в беларуския тим и бяха харесани. Двамата договориха личните си условия и оставаше само клубовете да се разберат за цената по трансферите. Непредвиденото обстоятелство с треньорската рокада обаче окончателно провали преминаването на двамата в отбора от бившата съветска република.
Мирчев призна, че в момента очаква мениджърът му да се завърне от чужбина и да види какви са вариантите за бъдещето му. Владко не изключва възможността да играе в Спартак през новия сезон.

Източник: Александър Дечев, в. Позвънете Новини


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).