Гонзо: Странно е да играя срещу Левски

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:43 / 29.11.2013
989
"Мачовете срещу Левски винаги са специални за мен, защото не съм свикнал да бъда от другата страна". Това заяви треньорът на Черно море Георги Иванов-Гонзо преди двубоя между двата отбора от 19-ия кръг на "А" група.

Сблъсъкът е в събота, 30 ноември, от 13:00 ч. на стадион "Тича" във Варна "Вече играхме 2 срещи срещу тях и приемам нещата чисто професионално. В момента защитавам интересите на Черно море, така че за мен този мач е най-важен", добави Гонзо пред NEWS7. Той няма да може да разчита на наказания Стенли Окоро, а контузените Стефан Станчев и Георги Божилов до последно ще са под въпрос.

Капитанът на "моряците" Георги Илиев пък заяви, че Владимир Гаджев ще липсва на Левски в предстоящата среща. Националът си изкара 5-ти жълт картон при победата с 4:1 над Литекс и също е санкциониран. "Надявам се да покажем добро лице както в този мач, така и занапред и да вървим нагоре. Всеки знае, че Гаджев е доста класен футболист, национален състезател. Лично на мен много ми харесва. Надявам се да им се отрази. Все пак това е човекът, който им връзва играта. Дано неговото отсъствие е негативно за Левски", заяви халфът.

Защитникът на Черно море Михаил Венков също говори пред камерата на NEWS7 преди двубоя срещу "сините". Всеки ще излезе и ще покаже 100% от възможностите си срещу Левски. За да победиш такъв отбор, трябва всеки да се раздаде", каза бившият футболист на ЦСКА.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 3


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).