Окоро и Божилов аут за дербито с "Левски"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:48 / 29.11.2013
1024
Последна тренировка преди съботното дерби с "Левски" направиха днес на стадион "Младост" футболистите на "Черно море". Варненци приемат сините утре от 13 ч. на "Тича" и твърдо аут от групата на треньора Георги Иванов-Гонзо са наказаният за 2 мача Стенли Окоро и невъзстановеният от контузия таран Георги Божилов. За сметка на това Стефан Станчев е готов да играе и най-вероятно ще излезе срещу "Левски".

Слуховете за поваления от вирус Симеон Райков се оказаха силно преувеличени. "Морякът" е готов за съботното дерби и е излекуван от инфекцията.

Христо Ристосков ще ръководи двубоя "Черно море" - "Левски" от 19-ия кръг на "А" група. Негови помощници ще са Емил Вангелов и Николай Марков, а за 4-ти арбитър бе определен Тони Пандарски. Събитията зад двете врати ще следят Владимир Вълков и Димитър Андреев.

Двубоят е рисков - общо 100 униформени ще охраняват около стадион "Тича" преди, по време и след мача от 19-ия кръг на А група. 85 полицаи, 15 жандармеристи и 2 служебни кучета ще бдят да няма ексцесии. От полицията в морската столица споделиха, че очакват около 1000 привърженици на "Левски" от Варна и региона, като в тази бройка не влизат феновете, които ще пътуват с лични автомобили.

Клубното ръководство на "Черно море" призовава феновете да изпълнят трибуните на "Тича" и да подкрепят отбора във футболния празник. Именно помощта на публиката е ключова за това дерби. От своя страна агитката подготвя хореография за двубоя



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).