Черно море започва преговори за нови договори с двама играчи

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:25 / 02.12.2013
1178
Ръководството на Черно море ще направи всичко възможно да задържи двама от най-конвертируемите си футболисти, съобщава "Меридиан мач". Това са Бакари Камби и бразилецът Еденилсон Бергонси. И двамата имат още половин година договор с клуба, но до зимната пауза ръководството ще направи всичко възможно да ги задържи, като им предложи нови контракти.

Междувременно се разбра, че е започната работа по зимната селекция на варненци.

"Ще търсим няколко футболисти на определени постове. Няма да правим селекция на всяка цена, а искаме да повишим конкуренцията в състава, както и креативността, защото на този етап разполагаме с къса резервна скамейка, а първенството е доста дълго", каза треньорът Георги Иванов-Гонзо.

Запознати твърдят, че ще се търси още един ляв външен халф, тъй като варненци разполагат само със Симеон Райков, ляв бек, защото там е Михаил Венков, и поне още един централен нападател, тъй като типичен таран е Бакари Камби.

По всяка вероятност Черно море ще се раздели през зимата с централния защитник Росен Колев. Затова намекна старши треньорът на тима: "Лично моя е преценката да оставям Росен Колев извън групата, тъй като сред 18-те попадат само най-подготвените".

Само преди няколко месеца Росен Колев не тренира няколко дни с отбора, като му бе дадено време да си помисли и той остана в отбора и дори играеше в някои от мачовете, като тримата централни защитници Александър Александър, Росен Колев и Кирил Котев се въртяха, но след като Росен Колев удари глава на Курдов от Славия, тотално изпадна от разширения състав на Черно море.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).