"Моряците" с две тренировки преди мача с шампионите

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:22 / 02.12.2013
898
Заради дъжда тренировка на стадион "Младост" направиха футболистите на "Черно море" днес. В заниманието взеха участие всички здрави футболисти, включително и Георги Божилов, който е възстановен и може да попадне в групата за двубоя с шампиона "Лудогорец". Утре е предвидено още едно занимание, след което отборът заминава за Разград. 

Калин Людмилов от София ще ръководи двубоя от 20-ия (междинен) кръг на А група между "Лудогорец" и "Черно море". Негови помощници ще са Ивайло Милков и Георги Тодоров, а за четвърти арбитър бе избран Антоан Георгиев. Събитията зад двете врати ще следят Атанас Димитров и Стефан Павлов. 

Това е първият наряд, който получи този рефер за мач на "моряците". Срещата между "орлите" и "Черно море" е в сряда от 14 ч. на "Лудогорец Арена" в Разград. За сблъсъка фенклубът на "Морето" подготвя екскурзия и варненци със сигурно ще са мощно подкреяни от феновете си дори в Разград.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 4
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).