Георги Иванов: Няма да повторим грешките от мача с Нефтохимик

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
08:58 / 11.12.2013
984
Точно в 07:00 часа сутринта вчера отборът на Черно море тръгна за София, където днес се изправя срещу Локомотив. Следобедът варненци направиха тонизираща тренировка. В морската столица останаха Бекир Расим и Атанас Петров, които според треньора Георги Иванов-Гонзо не са напълно готови за двубоя. В състава се завръщат Еденилсон Бергонси и Михаил Венков, които изтърпяха наказанието си заради натрупани жълти картони.

"Имаме сили да победим Локомотив (Сф). Ние не се притесняваме от нито един съперник. Не ме вълнува как ще играят те, важно е ние да покажем нашата игра. Натрупаха се доста мачове и усещам, че в част от футболистите има умора", каза старши треньорът на Черно море Георги Иванов.

Според него няма вариант да се повтори същата игра от мача с Нефтохимик миналата събота.

"Очаквахме бургазлии сами да се бият. Не подходихме с необходимата мотивация. Сигурен съм, че подобно нещо в "Надежда" няма да се получи", завърши Иванов.

Източник: в. "Меридиан мач"



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).